Jak usunąć konto firmy?

Usuwanie profilu firmy z zachowaniem konta

Aby usunąć profil firmy zaloguj się, kliknij w ikonkę użytkownika lub swoje imię w prawym górnym rogu ekranu i wybierz "Ustawienia". Na ekranie, który się pojawi po lewej stronie znajdziesz listę swoich profili. Kliknij w przycisk "x" znajdujący się obok profilu, który chcesz usunąć. Następnie zatwierdź swoją decyzję. Od tej chwili profil przestanie być dostępny.

Jeśli profil korzystał z płatnej promocji, to po usunięciu promocja zostanie wstrzymana.

Po usunięciu profilu Twoje konto nadal będzie aktywne i będziesz mieć dostęp do pozostałych profili (jeśli je masz). Po usunięciu ostatniego profilu Twoje konto zostanie zdegradowane do poziomu konta narzeczonych. Jeśli chcesz całkowicie usunąć swoje konto czytaj dalej.

Całkowite usunięcie konta firmy

Aby całkowicie usunąć konto zaloguj się, kliknij na swoje imię lub ikonkę użytkownika w prawym górnym rogu ekranu i wybierz z menu "Ustawienia". Następnie kliknij w link "Usuń konto" w lewym dolnym rogu strony. Gdy tylko zatwierdzisz swój wybór Twoje konto i wszystkie profile firm zostaną usunięte. Nie będziesz od nas otrzymywać więcej wiadomości mailowych.

Dzięki, że byłaś lub byłeś z nami. Będziemy wdzięczni, jeśli napiszesz nam, dlaczego usunęłaś lub usunąłeś swoje konto. Chcemy poznać Twoją opinię, dlatego jeśli masz jakieś uwagi to daj nam znać :)